DetailPro Incredible Snow Foam getest door BlackPassat

marlene

Premium Member
... Ik heb ook de Gloria FM10 om te foamen, maar daar krijg ik een pomparm van. De FM50 is met een compressor op druk te brengen, dat werkt heel wat fijner en geeft vooral bij details op locatie goede mogelijkheden.
Zo'n Gloria FM10 heb ik ook (begin vorig jaar overgenomen van iemand van het andere forum), maar ik vind het niks en gebruik 'm niet. Daarom heb ik daarna zo'n foamlans voor de hogedrukreiniger gekocht. Met de gewone pompsprayer bedoelde ik zo'n ding wat je in elk tuincentrum en daarbuiten kunt kopen, je hebt dan uiteraard geen schuim, maar het losweken van vuil op de auto werkt perfect. In de winter staat de HD reiniger bij ons binnen (boven) om bevriezing te voorkomen en dan is zo'n pompsprayer ook handig. ;)

De Kärchers hebben alleen een metalen pomp bij de k5 en k7, dus alles eronder is van plastic.
Ja, zie je wel. Ik wist niet precies welke modellen wel een metalen pomp hebben, maar in ieder geval niet de meest verkochte modellen voor huis en tuin gebruik.
 

Epsilon

Premium Member
Met de gewone pompsprayer bedoelde ik zo'n ding wat je in elk tuincentrum en daarbuiten kunt kopen, je hebt dan uiteraard geen schuim, maar het losweken van vuil op de auto werkt perfect. In de winter staat de HD reiniger bij ons binnen (boven) om bevriezing te voorkomen en dan is zo'n pompsprayer ook handig. ;)

Dat is een goeie tip! Ik vroeg me al af hoe ik in de winter de auto 'in de week' kon zetten zonder HD.

Zelf gebruik ik trouwens een Nilfisk 110 (die heeft een aluminium pomp) voor mijn stoep en auto. Er zit standaard geen 'auto nozzle' bij maar de normale nozzle werk ook prima op de auto. En de bijgeleverde HD slang is langer dan bij een vergelijkbare Kärcher.
 

Pino

Premium Member
Ik heb mijn foamlance al jaren geleden verkocht omdat ik foamen teveel gehannes en gedoe vond.
Met zulke verhalen begint het toch wel weer een beetje te kriebelen... :D

Om even een link te leggen met je intro: zou er nog een aparte versie komen voor in bad? :p
 

Razorblatter

Active Member
Dat ziet er inderdaad likkebaardend uit!
Het enige wat ik als een gemis ervaar is een gevulde monokini. Maar ja, voordat je het weet wrijft die haar grapefruits over je lak en dan heb je nog krassen...
 

BlackPassat

V.I.P. Member
@Moellib Over het vergelijk met andere foams heb ik in de review al het één en ander geschreven. Ik vind dat de Incredible de vergelijking met glans doorstaat.
Ook over de kwaliteit van van Karcher hoge drukreinigers is al het één en ander voorbij gekomen. Ook over de -vermeende- kunststof pompen.
Misschien is het een goed idee om de hele review nog eens even te (her)lezen?
 

Nieuwste berichten

Bovenaan