wat is je laatste aanwinst?

ShuttersPeet

V.I.P. Member
:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

En jawel hoor! Het is alweer zover... 4dagen oud en "ze" hebben er alweer tegenaan gezeten.... Ik kwam net terug van de boodschappen en ik zag iets aan mijn achterbumper. Waarschijnlijk weer met een trekhaak, net als bij mijn vorige. En, uiteraard, wèèr geen briefje! Ik ben er eigenlijk wel een klein beetje bedroefd om..... Dit gaat me helemaal niet om de centen maar om het "goede fatsoen". Dit lijkt wel pèr dag af te nemen..... Nu valt het bijna niet op maar ik wèèt het en dan kijk ik er toch elke keer weer naar... Maar eens laten kijken of we het laten repareren. Als er een nieuwe bumper op moet, dan ontloop ik de verzekering niet. Het roostertje moet sowieso vervangen worden maar dat zal de wereld niet kosten maar een hele nieuwe bumper.... En nèè... niet zelf gedaan en ja.... dit mèrk je!

Ben er wel een klein beetje "ziek" van, eigenlijk! Daar gààt weer een goede fles wijn......
 

Addy

V.I.P. Member
Misschien hebben ze het niet eens gemerkt. Als je ziet wat er allemaal op de weg zit.....kansloos.
 

Cavemania

V.I.P. Member
^&*%#$%! @ShuttersPeet dit is wel heel zuur....

Wellicht is er iets te regelen met spotrepair en een roostertje zal misschien niet de wereld kosten maar zoals je al zegt, waarom geen briefje achterlaten. Je bent niet voor niets verzekerd toch. Heb je geen getuigen? Is wel iets voor het waarborgfonds.

En onderdelen, die zijn misschien erg lastig te krijgen aangezien het model net op de markt is. We hadden destijds iemand op het 6forum die net z'n nieuwe 6 een paar weken had (was ook net leverbaar op de NL markt) maar die beste man moest een hele tijd wachten op onderdelen aangezien deze nog niet beschikbaar waren. Ze zijn destijds speciaal geproduceerd oid en verscheept uit Japan.
 

FASt

Active Member
Damn. Dit is echt waardeloos. Ik had het zelfs met in de auto zitten. Uitgestapt en het was echt niet zo ... zei hij. En reed door. Je hebt zelfs dan echt niks te zeggen. Helaas (anders was het anders gelopen) nog een stuk minder dan dit maar voor een kenner wel te zien.

Maar roostervervangen en bumper verwarmen en deukje weg masseren?
 

Emilio

New Member
Kleine aanwinsten:
-Autoglym high tech wheelbrush
-Dodo Juice interior mitt.

Vandaag afgehaald bij Waxworld.
Voor de eerste keer daar geweest en leuke ontvangst.
Voor herhaling vatbaar als ik weer wat nodig heb. :)
 

ric325i

Active Member
@ShuttersPeet ,Rutger64 echt klote van de schades ik gok trouwens dat dat Audi roostertje duurder is dan je zou denken...
Zelf heb ik altijd respect voor andermans spullen auto ongeacht waarde echter kom ik zelf maar weinig mensen tegen die überhaubt maar de deur vasthouden.
@FASt dan zie ik er weer 1 met zijn deur tegen een andere auto aanknallen en dan kan ik me snuit niet houden. "Meneer volgens mij zit U net even met de deur tegen die andere auto aan" bijna altijd volgt of een verbaasd gezicht of de acute ontkenning van de zojuist aangebrachte schade... Uh nee hoor daar let ik wel op....
Huismoeders die hun kinderen achter uit de auto halen en vervolgens met het achterwerk telkens weer de deur een zetje geven richting de naastgelegen auto. Geven ze ook helemaal niks om.
Doodziek wordt je ervan...
 

Nieuwste berichten

Bovenaan