voorstellen

marlene

Premium Member
Na enige tijd hier als 'onbekende gast' te hebben rondgesnuffeld, heb ik me nu aangemeld.
Zonder op een openbaar forum in detail te treden werd ik het andere bekende forum na een paar maanden en beetje zat. Uiteraard niet de vriendelijke mensen daar, maar de sfeer hier op WW lijkt wat gemoedelijker en laat ik het daarbij houden. ;)

Vorig jaar hebben we een 'nieuwe' 5 jaar jonge Honda Jazz gekocht. Mijn reden om me te verdiepen in het auto detailen is dat ik na jaren verwaarlozing van onze vorige auto, deze wagen wil laten stralen zolang ze bij ons voor de deur staat. Plus dat er flesje met een bodempje vloeibare was in de auto lag bij aankoop: Collinite #845. Met de laatste is de Jazz de winter doorgekomen. Toen ook nog onze Engelse schoonzoon een pakketje met daarin een wax, QD, banden- en kunstofdressing en een stapel microvezels toestuurde was er geen weg meer terug. Na aankoop van 'wat' overige producten bij cc en later bij waxworld kon ik beginnen met de voorjaarsdetail. Twee middagen en een paar lamme armen later (de stap naar machinaal is/was me nog te groot) stond onze Jazz er redelijk glanzend bij.

Voordat ik me laat meeslepen in een te lange intro een tweetal iPhone fotootjes na de detail vorige week.

image.jpeg image.jpeg
 

Kilometervreter

überspammer
Welkom en meer dan welkom als één van de weinige vrouwelijke detailers hier.
Mooie glanzende jas heb je!
Veel lees en leer plezier.
 

marlene

Premium Member
Iedereen superbedankt voor het warme welkom!! Tja, en één van de weinige vrouwen hier, dat is op elk auto-gerelateerd forum. ;) Maar na die eerste keer met het restje collinite vond ik het (tegen verwachting, haha) wel leuk en begon me te verdiepen in het betere poetswerk. En toen werd poetsen ineens detailen en moest er kastruimte vrijgemaakt worden voor spullen.
Het is gewoon leuk om de auto te zien glimmen als een Hondadrolletje en het werk om dat voor elkaar te krijgen is zeker geen straf.
Vragen komen er nog zeker, want als ik met m'n neus op de lak kijk zie ik toch nog wat dingetjes die ik niet weg heb gekregen. o_O
 

Nieuwste berichten

Bovenaan