verschillende Carpro - CQuartz DLUX Plastic and Wheels Coat

collin

New Member
Wanneer je hierna op zoek bent zie ik vaak verschillende kleur flessen die hetzelfde doen!

car1.jpg
CarPro CQuartz DLUX Plastic and Wheels Coat - 30ml
CQuartz DLux is een fantastische semi-permanente coating, welke automotive oppervlakten afschermt tegen weersinvloeden & elementen en herstelt het uiterlijk. De heldere beschermlaag welke gevormd wordt door CQuartz Dlux is als een glas coating. Het bind sterk, is makkelijk schoon te maken en blijft tot wel een jaar zitten.

Cquartz Dlux is ander dan de originele CQuartz formule. Het bevat namelijk meer dan 50% pure silica! Silica is de basis van glas, wat DLux in essentie een glas coating maakt voor jouw auto's plastic en rubber oppervlakten. Als een extra pluspunt is orgnosilane toegevoegd, een onderdeel wat water en vuil van haar oppervlak afstoot. Dit maakt het product hydrofobe tot wel een jaar.

Cquartz Dlux herstelt een 'als nieuw' uiterlijk voor alle exterieur plastic en rubber oppervlakken. Quartz DLux geeft plastic en rubberen oppervlakten een coating met lage glans, een als nieuw effect met een finish die langer schoon blijft. Het stoot UV straling en water af met haar kristalheldere coating.
car2.jpg
Een iets andere formule dan de originele CarPro Cquartz, het bevat namelijk meer dan 50 % zuiver silica! DLUX beschermt het materiaal alsof er een glaslaag over het materiaal is gekomen.

Herstel de glans van rubber en verschoten plastic. De DLUX afwerking is glad en als nieuw.

Zeer eenvoudig aan te brengen op kunststof en velgen. Hoge UV werende bescherming.

DLUX gaat een semi-permanente chemische binding met het oppervlak aan. We maken gebruik van verschillende nano componenten om goed te hechten aan plastics trims en er voor te zorgen dat er een dikke coating achter blijft.

Op velgen zal DLUX vuil, viezigheid en remstof afstoten.

DLUX beschermt ook tegen water vlekken en deze zijn gemakkelijk te verwijderen.

Glans effect en hydrofobe water afstotende functie tot 1 jaar.

car3.jpg
CQuartz DLUX is een glascoating die geschikt is voor velgen én voor kunststof. Dit unieke product is geen wax maar een glascoating die een langdurige bescherming geeft aan uw kostbare velgen en kunststof delen. CQuartz DLUX kan tot wel een jaar bescherming bieden.

Bij gebruik op velgen:

Het voorwerk is cruciaal om een lange standtijd te behalen. Zorg dat de velgen goed schoon zijn. Daarna vastgezette remstof verwijderen met Iron.X en eventueel teerspetters met Tar.X. Voor het mooiste resultaat kunnen de velgen nog worden gepolijst om alle verontreinigingen en kleine krasjes te verwijderen. Hierna is het zeer belangrijk om de velg goed te ontvetten met CarPro Eraser. Nu kan de DLUX worden aangebracht met het meegeleverde applicatorblokje en microsuede doekje. Kleine hoekjes en spaken kunnen worden behandeld met een pluisvrij make-up padje. Na (afhankelijk van de temperatuur) 1 tot 10 minuten kan het residu worden afgenomen met een microsuede doek. (dit kan een beetje stroef gaan)

Gebruik op kunststof:

Zorg dat het oppervlak goed schoon is, daarna goed ontvetten met CarPro Eraser. Hierna kan de DLUX worden aangebracht met het meegeleverde applicatorblokje en microsuede doekje of een pluisvrij make-up padje. Het residu dient afhankelijk van de temperatuur tussen de 1 en 10 minuten te worden afgenomen met een microsuede doek.

Het is belangrijk om het behandelde oppervlak 24 uur lang niet bloot te stellen aan water.


Zijn er wel verschillen!
 

Stefan

Administrator
Forumleiding
Het verschil is dat de foto met het blauwe doekje de oude verpakking is, tegenwoordig wordt Dlux in een doosje geleverd met oranje applicatiedoekjes.
 

collin

New Member
Bedankt voor de info, zo'n idee had ik ook al dat het dezelfde producten zijn maar in andere verpakking.
 

Tom

Premium Member
Kan de DLUX ook op raamrubbers? Ik dacht dat het alleen voor velgen en kunststof was?
En is schoonmaken met apc en eraser genoeg om eventueel oude dressing te verwijderen?
 

Stefan

Administrator
Forumleiding
Ja dat kan, ik zou eerst tijdens het wassen alle te coaten onderdelen reinigen met APC en dan voor het daadwerkelijk aanbrengen nog even goed afnemen met Eraser.
 
  • Leuk
Waarderingen: Tom

Nieuwste berichten

Bovenaan