Mijn Pepper Gray Metallic Volkswagen Polo 1.2 TSI Highline MY2010

Cavemania

V.I.P. Member
Vandaag maar eens de deur aan de passagierskant van de Polo aangepakt. Hier zaten een aantal lelijke krassen in. Het was me al een tijdje een doorn in het oog. Iedere keer dat we de voordeur uit kwamen waren die lelijke krassen te zien. Echt een afbreuk aan een verder zo mooie auto. Onlangs bij een bestelling maar een CarPro Flashpad van 76 mm mee laten komen. Natuurlijk begonnen met wassen en kleien. Daarna met Monello Mezzo en de Carpro Flashpad aan de slag. Het resultaat is verbluffend. In zeer korte tijd een super correctie. Ik heb voorzichtig gedaan bij de hoekjes in de corroseriedelen aangezien je daar zo door de lak gaat.

IMAG0499.jpg
Voor

IMAG0502.jpg
Na

IMAG0500.jpg
Voor

IMAG0503.jpg
Na

IMAG0501.jpg
Voor

IMAG0505.jpg
Na

IMAG0506.jpg
Totaalplaatje

De na foto's zijn van na het polijsten met de flashpad. Daarna nog een snelle finishstap er na. Voor de volledigheid, de auto wordt binnenkort nog een keer volledig gepolijst. Pak nu zo af en toe deel voor deel aan om daar de lakdefecten te verwijderen. Als ik de auto dan volledig ga polijsten hoef ik daar geen aandacht meer aan te besteden.

Al met al nu al zeer tevreden met het behaalde resultaat, waren best wel diepe schades die er nu weer een stuk beter uitzien.
 

marlene

Premium Member
Ik denk dat het blote oog flink moet gaan zoeken om die nog terug te vinden, zeker na de complete detailbeurt die in de planning staat. Fantastisch resultaat!
 

Nieuwste berichten

Bovenaan