Eerste keer zelf aan de slag

Tom

Premium Member
Tijdens de workshop hebben @Stefan en ik even een stukje op m'n eigen auto gepoetst.
Nu was dit gelijk zonder testspot, met de oranje pad en menzerna heavy cut 400? Ik ben vergeten te kijken welke fles ik in m'n handen geduwd kreeg.:oops:

  1. Waarschijnlijk door de ervaring, maar hadden we niet eerst een testspot moeten maken? Of zeg je die lak van de Seat is zo hard, je kunt gerust de hele auto zo aanpakken!? Of moet ik ook nog eerst met de witte pad en of minder aggresief polijstmiddelen proberen?
  2. Kan ik ook PB spray and whipe gebruiken om de pad te primen? Puur of verdund?
  3. Nu heb ik voorlopig nog maar één pad, als ik deze tussendoor schoonmaak moet hij dan helemaal drogen, of kan ik hem ook droogdraaien een daarna weer verder polijsten?

Hopelijk heb ik morgen even tijd om een paar panelen aan te pakken. Moet helaas dinsdag weer een week naar zee voor de baas.:D
 

Stefan

Administrator
Forumleiding
Dat zei ik al tegen je, normaliter gesproken even een testspot maken, dus dat zeker even doen met bijvoorbeeld 2500 en een witte pad. Wel kritisch kijken natuurlijk.
 
  • Leuk
Waarderingen: Tom

Stefan

Administrator
Forumleiding
Spray and wipe kan prima en de pad droogdraaien ook maar voorzichtig op stand 1 beginnen en als deze niet meer spettert dan pad de machine een tandje hoger zetten.
 
  • Leuk
Waarderingen: Tom

Tom

Premium Member
Thnx, was aan het eind van de dag al een beetje suf maar dat had je al door he :rolleyes:.
 

Nieuwste berichten

Bovenaan