Kilometervreter's detailoverzicht

Kilometervreter

überspammer
Vandaag was het de beurt aan de meer dan fraaie nieuwe A5 S-Line van een bevriend Audiforum lid.
Wat een mooie uitgevoerde dikke A5 heeft die weer en wat is die mooi die nieuwe, er staat echt een andere A5 ( 3 klasses hoger) en toch een echte A5, knap werk van Audi!
Afijn auto eerst even lekker gewassen waarna bleek dat de dealer er toch ook maar weinig opsmeert, de auto naar binnen gereden en lekker gepolijst.
Omdat de auto nieuw en zonder imperfecties was gekozen om twee keer fijn te polijsten, de eerste keer met reflex op groen en de tweede keer met Essence op de superglosspad.
Wat een dikke vette glans kwam erop!
Toen de auto in de Cquartz UK en afgetopt met relaod, bandjes velgen trims en ruiten nog gedaan en er staat weer een nekkedraaiert van jewelste op de Nederlandse wegen.
Afijn, paar plaatjes bij de praatjes, uiteraard alleen afterplaatjes en wat is dat Moonlight blue toch mooi!

IMG_7253.JPG IMG_7256.JPG IMG_7257.JPG IMG_7259.JPG IMG_7260.JPG
 

Cavemania

V.I.P. Member
Prachtig resultaat op een super wagen. De A5 heb ik altijd een mooie wagen gevonden. Wie weet komt er ooit in de toekomst hier wel een.

Super werk gedaan!
 

Kilometervreter

überspammer
Verder gisteren de zeer fraaie BMW 2 serie van forumlid @Koots in de glascoating gezet. Auto is paar maanden oud en er stond alweer 5.000 km op de teller.
Lak in perfecte staat, dus lekker niet hoeven corrigeren, alleen twee keer fijn polijsten, de eerste keer met reflect op groen en de tweede keer met essence op de glosspad. De grootste uitdaging was het verwijderen van de vliegen/muggen lijken op de kop, allemachtig, het leek wel of ze in de blanke laklaag zaten zo lastig gingen ze weg.
Afijn nu door de glascoating is dat geen probleem meer.
Alleen een paar na foto's omdat er niets te corrigeren was :happy:

IMG_7263.JPG IMG_7266.JPG IMG_7269.JPG IMG_7271.JPG
 

Kilometervreter

überspammer
Gisteren de fraaie V70 van forumlid @Cavemania in de Cquartz uk gezet. Robert is zoals jullie weten zelf een zeer ervaren detailer maar had nog nooit met een glascoating gewerkt en wilde dat weleens zien hoe dat ging.
Auto was 50.000 km geleden al helemaal strak getrokken door Robert en was al gefoamd, gewassen en gekleid toen ik kwam.
Een paar plekjes corrigeren met de flashpad en de rest alleen een keer fijn polijsten met Essence op de glosspad om de glans weer omhoog te trekken. Daarna de Cquartz erop.
Toch stond ik er weer van te kijken hoeveel glans er nog opkwam na het bovenstaande.
Het was een leuke en gezellige dag met ook nog eens een zeer fraai resultaat, afijn oordeel zelf maar.

IMG_7323.JPG IMG_7324.JPG IMG_7327.JPG IMG_7328.JPG
 

Kilometervreter

überspammer
Een tijdje terug al aan een overbuurvrouw beloofd haar Twingo aan te pakken en in een glascoating te zetten als ik wat tijd had, er stond eigenlijk voor vandaag een M3 op maar die werd afgezegd, dus er kwam wat ruimte :)
Soms denk je wel eens, oeps dit had ik misschien beter kunnen laten varen, maar ja eenmaal ja gezegd is ook doen in mijn woordenboekje....
Donderdagmiddag begonnen met wassen en kleien en grof polijsten en gisterenmiddag fijn polijsten en de coating erop.
Voordeel is dat het een zeer overzichtelijk autootje is met een glazen dak, dus weinig te polijsten nadeel was wel de staat van de auto.
Wel lekker weer een keer thuis kunnen detailen, was ook wel weer eens leuk met mijn trouwe maatje erbij.
Al met al toch een meer dan verdienstelijk resultaat gehaald in mijn eentje. Waarbij ook gezegd moet worden dat de Renault lak zich lekker makkelijk laat corrigeren en behandelen.
Afijn een paar plaatjes van het geheel.
IMG_7331.JPG IMG_7333.JPG IMG_7336.JPG IMG_7337.JPG IMG_7338.JPG IMG_7340.JPG IMG_7343.JPG IMG_7345.JPG
 

Nieuwste berichten

Bovenaan