DAP 500, 900 V3 of PLUS??

Tim Goris

Active Member
Goede avond allen, ik heb eindelijk besloten om met het poetsen/detailen naar de volgende stap te gaan en dat is met de machine polijsten en in de wax zetten. Nu twijfel ik tussen 3 machines, DAP 500 / 900 v3 en de plus. wat zijn de verschillen welke kan ik t beste als allrounder en start machine aan gaan schaffen mijn budget zet tussen de €200 en €300 maar wil dan klaar zijn dus machine, opberg tas en basis set poest en polijst middelen..
sta ook open voor andere sugesties natuurijk!
 

ShuttersPeet

V.I.P. Member
Tim, gewoon eens bij Waxworld langsrijden en advies vragen èn de machine's eens vasthouden. Èn uiteraard ff een bakkie doen bij de gezellige gastvrouw en heer!
 
  • Leuk
Waarderingen: Tom

Tim Goris

Active Member
komt goed probeer deze week lags te gaan anders van t weekend, zal laten weten wat het is geworden
 

Tim Goris

Active Member
FB_IMG_1504803797366.jpg Vandaag eindelijk tijd gehad om "even" langs te gaan. Maar even werd al snel 1,5 uur haha. Gelukkig de tijd genomen en over de verschillende machines gehad, uiteindelijk is het de luxe set van de dap 900v3 geworden die ik aan me collectie mag toevoegen samen met een nieuw setje klei en een leuke attentie. Nogmaals super bedankt voor de informatie en tijd en nu maar kijken wanneer we los kunnen gaan!!! Iig tot de workshop in oktober waarschijnlijk
 
Laatst bewerkt:

Tim Goris

Active Member
gaat zeker goed komen nu nog even wachten op t weer wat mee zit of een plekje in een werkplaats bij een kennis en dan op naar de volgende stap van de kras(vrije)auto..
 

Nieuwste berichten

Bovenaan