Nog wat gedaan!?

2shiny

V.I.P. Member
Vandaag een stagaire mee op baan. Het lelijke eendje toch maar eens gewassen + quick detailer (ech2o + reload mix)
PicsArt_10-17-07.34.08.jpg
 

SLK

V.I.P. Member
Prachtig resultaat op een geweldig mooie wagen. De auto lijkt gewoon nog nat, zo glimt hij.
 

Moellib

Active Member
Deze zaterdag de Scratchmobile onder handen genomen.
gewassen met een goeie scheut carpro reset en een rondje APC (verwijderen van de oude waxlaag die ik er 2 maand geleden op had gelegd). Erna goed gaan compounden.
70-80% correctie behaald met een zware combo (rupes cutting MF met zephir cutting compound).
Sommige krassen zaten echt te diep, waardoor ik me ongemakkelijk voelde om deze te verwijderen (lees teveel blanke lak weghalen).
Gefinished met een rondje carpro essence op een mf finishing pad.
2 lagen carpro cquartzuk en een laagje reload erover.
Ik heb geopteerd voor een coating in de hoop dat deze de lak iets krasvaster maakt en meer bestand tegen de poetsfratsen van mijn ma :) (btw ze gebruikt nu geen velgenborstel meer, maar een mf washmitt van microfibermadness. Nu ze enkel nog leren hoe de 3 emmers te gebruiken).

De foto van de lichte krassen is van een paneel dat het er best bij stond. de rest was gewoonweg te afschuwelijk om te laten zien. De gecorrigeerde is van het ergste paneel na correctie.

Spijtig genoeg niet de tijd gehad om meer fotos te trekken, de wagen staat er nu bij te spiegelen dat het niet normaal is. En nee ik heb geen foto van bomen op de snuit geplakt van de auto :)20171021_102659.jpg 20171021_102643.jpg 20171023_155658.jpg
 

Nieuwste berichten

Bovenaan