welke luber

Welke luber raden jullie aan. Ik ben begonnen met de quick detailer van meguiar`s en heb nu de chemical guys luber. De laatste heb je wel erg veel van nodig icm de CG clay bar yellow
 

TECHNIC

Active Member
Mogelijk alternatief:
Meguiar's Last Touch 3780ml

Kan je zo uit de fles gebruiken of 1 op 1 aanlengen met water, prijs/kwaliteit zit snor. Veel product voor een schappelijke prijs. Ik gebruik die altijd bij een vers geval van “bird dressing”, werkt snel en goed. Is niet mijn favoriete QD, daar gebruik ik ander spul voor, maar deze is zeker een vaste waarde.
 

Cavemania

V.I.P. Member
Gebruik hier ook Poorboys Spray & Wipe. Kan je 1:1 aanlengen met water. Werkt prima. Gebruikte hiervoor ook Born Slippy maar ben nu over op de S&W omdat deze voor meerdere doeleinden te gebruiken is.
 

Chris van S.

Premium Member
Ik gebruik veelvuldig Ddj born to be slippy of sn clay lube. Echter alleen als ik de auto achteraf goed kan afspoelen. Als dat weer wat lastiger is dan pak ik PB clay lube wat ik persoonlijk ook erg prettig spul vind. Werkt hetzelfde als S&W maar door deze lube glijd naar mijn gevoel de clay toch stukje lekkerder over de lak. S&W gebruik ik alleen als detailer spray.
 

JRM

Active Member
Poor boys spray & wipe (verdund), zoals meerdere hierboven. Heb nog niks anders geprobeerd, maar zie daar ook niet de noodzaak van in aangezien dit super werkt..
Multifunctioneel!! Wassen, kleien en gebruik het ook als final touch alvorens ik de auto droog. Ruikt lekker en droogt naar mijn idee dan ook beter.
 

Boris

New Member
Als ik lube gebruik is het de Quick Detailer van Meguiar's, maar meestal gebruik ik de methode van Larry van Ammo NYC (Emmer vol met zeep en een washandschoen). Veel zijn tegen, maar voor mij werkt het zeer goed :D.

Uitleg vanaf 3:35 :

 

Tom

Premium Member
Ik heb alleen ervaring met S&W kan dus niet zeggen of een ander beter zou zijn. Bevalt me prima! Heb inmiddels een gallon staan, kan ik weer voor een lange tijd vooruit en scheelt toch weer in de prijs. ;)
 

Epsilon

Premium Member
Ik heb de Meg's Quick detailer gebruikt, de CG Clay luber en momenteel de DDJ Born slippy i.c.m. de witte Meg's klei. De Dodo juice bevalt me nog het beste. Al scheelt het sowieso als de lak in de schaduw staat.
 

Nieuwste berichten

Bovenaan