wat is je laatste aanwinst?

BlackPassat

V.I.P. Member
Mooie aanwinsten gescoord:
103187-5k-plus-tripod.png

102131-Scangrip-I-match.gif

1949DGT.jpg
 
Laatst bewerkt:

5T-3F-4N

V.I.P. Member
Een "pakketje" gekregen, er zit wel 1 (!) hele parafaanplaat in voor de BMW :D.

IMG_20200428_162612167.jpg

De oude is helemaal op, vol met scheuren en verbrokkelt als je er aan zit. Gelukkig is een nieuwe, na 21 jaar uit productie te zijn, nog gewoon verkrijgbaar, zelfs voor een nette prijs. Het vervangen wordt nog wel een klusje, o.a. ruitenwissers er af. De motorkap heeft hiervoor een service stand bij de scharnieren, om zo'n 3-4 cm omhoog te kunnen.

Waar ik nog niet over uit ben is om de nieuwe ook in DLux te zetten, net als bijna alle andere trims. De rand die aansluit op de voorruit is van een ander materiaal, iets rubberachtig.

IMG_20200429_114327433_HDR.jpg
 

Stefan

Administrator
Forumleiding
Dat is inderdaad top dat je zo’n onderdeel gewoon nieuw kunt bestellen bij BMW.
Als de rest in de Dlux staat dan zou ik dat bij de nieuwe paravan ook gewoon doen. Op een ongemonteerd onderdeel is de applicatie in iedere geval een stuk eenvoudiger ;)
 

RST-Smurf

V.I.P. Member
Als je bij WW bent geweest ga je nooit met lege handen weg.

20200501_194317.jpg

De Bug Out en de Iron-X zijn de vaste artikelen hier.

De Hydro2 is nieuw voor me en gaan we uitproberen op de Crafter. Kijken of het makkelijker werkt dan een detailer en een doekje.

En meteen maar een foamgun en foam genomen. Een HD al jaren hier staan , maar nog geen foamgun. Dus meteen maar verandering in gemaakt. En zal wel prettig werken met de bus:D.

Doekje was een kadootje.

Nu maar hopen op beter weer. Kunnen we de bus weer ff wassen.
 

BlackPassat

V.I.P. Member
Het goede behouden en af en toe wat nieuws proberen.
Dat is hier ook zo ongeveer de aanpak @RST-Smurf .
Die Hydro2 gaat je in een oogwenk goede bescherming bieden op die grote bus van je. Het is even uitproberen met de dosering (je hebt echt maar heel weinig nodig) en het direct daarna afspuiten met de HD, maar dan zul je er echt versteld van staan.
Werk in panelen voor het beste resultaat.

Als voorbereiding op het gebruik van de Incredible Snowfoam zou je allicht nog even de reviews van verschillende van onze leden kunnen scrollen:

IbizaSigno
Cavemania
Addy
En als je mijn review aankunt dan zou je even door dit topic kunnen scrollen.

En nog even over het "doekje": dat is anders wel een echte Mike O'Fiber Royal Plush Microfiber Towel Gold die je daar hebt. Als je die hebt gebruikt zul je het nooit meer over een doekje hebben Iwan.;)

Succes!
 
Laatst bewerkt:

BlackPassat

V.I.P. Member
Nou geen hobby Iwan, @BlackMassat wilde de glanzende blanke laklaag van de eiken tafel af hebben. In dat geval spreken we van "een klus" ipv hobby.
Er moet iets op wat een matte uitstraling heeft. Ik zit aan olie of wax te denken, maar dan wordt het misschien wel wat gevoeliger voor vlekken?
Suggesties zijn welkom.
 

BlackPassat

V.I.P. Member
Als nieuwste aanwinst weer een verse APK op de CC.
Buiten de standaard werkzaamheden die bij de grote beurt horen toch nog een extra reparatie: één lampje van de kentekenverlichting moest vervangen worden.
Nou dat is prima te overzien.

Binnenkort wel een set nieuwe banden aanschaffen want de Michelin PilotSport 4 die eronder liggen zijn niet zo goed bestand tegen het onderstel van deze Volkswagen.
Slechts 28.000 km gereden met deze set en het profiel ziet er nog prima uit maar de banden cuppen nogal en het ontstane zaagtandprofiel zorgt voor een irritante en constant aanwezige brom in de auto.
 

Nieuwste berichten

Bovenaan