Machinepads machine grotere uitslag

Discussie in 'Polijsten' gestart door Snappy, 6 mrt 2020.

 1. Snappy

  Snappy New Member

  Ga ik zeker doen! Bedankt Dirk
  Je bedoelt toch WW neem ik aan:)
 2. Snappy

  Snappy New Member

  Hartelijk bedankt voor jullie hulp. Gekozen voor de angelwax medium compound met oranje en witte pads. De Carpro reflect voor de optimale glans icm de gloss pads. Ook een extreme cutting mf pad besteld om de plaatselijke krassen proberen te herstellen/verminderen.
 3. BlackPassat

  BlackPassat V.I.P. Member

  Top @Snappy, van die Angelwax polijstmiddelen ga je heel gelukkig worden, dat weet ik zeker.
  En met die Glosspad met Reflect ga je knalharde glans krijgen, dit is ook een topcombinatie waar ikzelf graag mee werk.
  Snappy vindt dit leuk.
 4. Snappy

  Snappy New Member

  Ik had nog 2 gloss pads liggen, dus waarom niet finishen met de reflect. Was nog niet bekend met reflect, maar wel met essence. Ook al zo’n gouden combinatie van carpro;)
  Alleen de flashpad vergeten als de mf cutting pad niet genoeg blijkt te zijn voor de gemenere krassen.
 5. BlackPassat

  BlackPassat V.I.P. Member

  Voor pittige correcties is die flashpad een goede keus maar je gaat met de MF extreme cutting pad ook heel wat correctie halen.
  Probeer er wel op de letten dat de MF pad (door de grote afname van materiaal redelijk snel vervuilt, borsteltje en perslucht na iedere pass is ideaal.
  Snappy vindt dit leuk.
 6. Snappy

  Snappy New Member

  Ik gebruik de mf pad enkel lokaal voor de lastige krasjes, ik ga er niet hele panelen mee slijpen. Ik hoop dat het genoeg is, de krasjes lijken niet zoveel bijzonders. F029C368-8D22-4B84-B93C-D6647B4D3DFA.jpeg F029C368-8D22-4B84-B93C-D6647B4D3DFA.jpeg
 7. Stefan

  Stefan Administrator Medewerker

  Lijkt niet inderdaad maar vergis je niet, ik plaats die echt onder de zware lakdefecten en je moet behoorlijk wat lak afnemen om deze krassen te “verwijderen” dus verlies het gezond boeren verstand niet uit het oog.
  Snappy vindt dit leuk.
 8. Snappy

  Snappy New Member

  Ok Stefan, ik ga het voorzichtig proberen. Wat denk je, flashpad of MF heavy cutting pad met een medium compound?
 9. Stefan

  Stefan Administrator Medewerker

  Zoals altijd is het handig om een testspot te doen maar waarschijnlijk zal je hiervoor best een cutting compound in combinatie met een flashpad of microfiber cutting pad nodig hebben. Het komt echter voor dat mensen doorslaan en gewoon een half uur polijsten op één plek om een zware kras uit te polijsten, ik denk niet dat ik uit hoef te leggen wat het resultaat hiervan is ;)
  BlackPassat vindt dit leuk.
 10. Snappy

  Snappy New Member

  Ik ga hier niet in doorslaan. Deze krassen vallen op als je goed kijkt, de foto is ook een crop. Ze zijn zichtbaar, maar niet van een meter afstand. Als er de helft vermindering is vind ik het ook goed. Ik ga vandaag alles krijgen wat je gisteren zorgvuldig voor me het ingepakt, ooh en weer uitgepakt:D
  Van het weekend ga ik verder en hoop tot een mooi resultaat te komen. Hartelijk dank voor je advies en hulp met de bestelling.
  Kevin en Stefan vinden dit leuk.

Deel Deze Pagina