Nog wat gedaan!?

Discussie in 'Off-Topic' gestart door IbizaSigno, 21 dec 2013.

 1. RST-Smurf

  RST-Smurf V.I.P. Member

  Wat zouden we zonder Wi-Fi zijn tegenwoordig :D
 2. 5T-3F-4N

  5T-3F-4N V.I.P. Member

  Ik zal binnenkort nog eens een extra foto maken.

  Het is echt prima zelf te doen, neem veel tijd en geduld er voor. Want het kost veel tijd, daarom is het ook een kostbare herstelling om het te laten doen. Goed voorbereiden qua materialen en gereedschappen en vooraf goed weten welke delen je wil behandelen is het halve werk. Er zijn veel filmpjes op YT waar het in wordt voorgedaan. En koop de kleur niet van een internetsite, daarvoor moet je echt de deur uit. Een vakman zit, in dit geval, niet achter een beeldscherm.
  De looks en feels van het leer zijn (gek genoeg) helemaal hetzelfde. Dat had ik vooraf niet verwacht. Het is wel zaak dat je de filler goed vlak schuurt (korrel 800), als je dat de eerste keer doet heb je wel even buikpijn trouwens :eek:. Belangrijk is ook dat de verf dept en niet veegt en bijvoorbeeld een stiknaad aanhoud als grens.
  Na de eerste kleurlagen heb ik ook nog een schuuractie gedaan (vooraf van het aanbrengen van de sealer), toen was het ook echt ruw. Dat was een buikpijn momentje, toen baalde ik wel flink. Een beetje vergelijkbaar alsof je multiplex voor de eerste keer heb gegrond. Dan staan alle houtvezels ook alle kanten op.
  Wat ik eerst niet nodig vond (en nu wel) zijn de versnellingspook en handremhandel, die moeten ook nog deels bijgewerkt worden.
  Stefan en BlackPassat vinden dit leuk.
 3. RST-Smurf

  RST-Smurf V.I.P. Member

  Vandaag begonnen aan mooi schoon klusje op het werk bij een klant.

  IMG-20201022-WA0000.jpg
  IMG-20201022-WA0001.jpg

  22 nieuwe pallettrucks in gebruik zetten. Hier waren ze al ontdaan van de transportbeschermingen. En dan nog allemaal voorzien van een internenummer en wat instellingen en afstellingen naar klantwens zetten.
  5T-3F-4N vindt dit leuk.
 4. 5T-3F-4N

  5T-3F-4N V.I.P. Member

  Flink wagenpark in actie gebracht!
 5. Stefan

  Stefan Administrator Medewerker

 6. BlackPassat

  BlackPassat V.I.P. Member

  Netjes @RST-Smurf geheel volgens jouw normen afgeleverd; glanzend.

Deel Deze Pagina