welke luber

Discussie in 'Kleien' gestart door porsche danny, 12 feb 2017.

 1. porsche danny

  porsche danny Member

  Welke luber raden jullie aan. Ik ben begonnen met de quick detailer van meguiar`s en heb nu de chemical guys luber. De laatste heb je wel erg veel van nodig icm de CG clay bar yellow
 2. Black Widow

  Black Widow V.I.P. Member

  Ik zou gewoon naar de detailingspray met de meest voordelige prijs / kwaliteit kijken.
 3. ric325i

  ric325i Active Member

  Ik zeg Ddj born slippy of Ddj supernatural clay Lube ,voordelig en fijn in gebruik. Ddj supernatural fine clay is ook geweldig trouwens.
  G4BR13L en Chris van S. vinden dit leuk.
 4. TECHNIC

  TECHNIC Active Member

  Mogelijk alternatief:
  Meguiar's Last Touch 3780ml

  Kan je zo uit de fles gebruiken of 1 op 1 aanlengen met water, prijs/kwaliteit zit snor. Veel product voor een schappelijke prijs. Ik gebruik die altijd bij een vers geval van “bird dressing”, werkt snel en goed. Is niet mijn favoriete QD, daar gebruik ik ander spul voor, maar deze is zeker een vaste waarde.
 5. Kilometervreter

  Kilometervreter überspammer

  Ik gebruik Poorboys s&w prima spul.
 6. SLK

  SLK Premium Member

  Hier ook de Meguiars Last Touch. Heerlijk spul en zuinig in gebruik.
 7. Cavemania

  Cavemania V.I.P. Member

  Gebruik hier ook Poorboys Spray & Wipe. Kan je 1:1 aanlengen met water. Werkt prima. Gebruikte hiervoor ook Born Slippy maar ben nu over op de S&W omdat deze voor meerdere doeleinden te gebruiken is.
 8. Chris van S.

  Chris van S. Premium Member

  Ik gebruik veelvuldig Ddj born to be slippy of sn clay lube. Echter alleen als ik de auto achteraf goed kan afspoelen. Als dat weer wat lastiger is dan pak ik PB clay lube wat ik persoonlijk ook erg prettig spul vind. Werkt hetzelfde als S&W maar door deze lube glijd naar mijn gevoel de clay toch stukje lekkerder over de lak. S&W gebruik ik alleen als detailer spray.
 9. JRM

  JRM Active Member

  Poor boys spray & wipe (verdund), zoals meerdere hierboven. Heb nog niks anders geprobeerd, maar zie daar ook niet de noodzaak van in aangezien dit super werkt..
  Multifunctioneel!! Wassen, kleien en gebruik het ook als final touch alvorens ik de auto droog. Ruikt lekker en droogt naar mijn idee dan ook beter.
 10. Boris

  Boris New Member

  Als ik lube gebruik is het de Quick Detailer van Meguiar's, maar meestal gebruik ik de methode van Larry van Ammo NYC (Emmer vol met zeep en een washandschoen). Veel zijn tegen, maar voor mij werkt het zeer goed :D.

  Uitleg vanaf 3:35 :

  Eric ten Westenend vindt dit leuk.
 11. Marcel1973

  Marcel1973 New Member

  Born slippy of S&W, is ook afhankelijk van de gebruikte klei (3 verschillende).
 12. Tom

  Tom Active Member

  Ik heb alleen ervaring met S&W kan dus niet zeggen of een ander beter zou zijn. Bevalt me prima! Heb inmiddels een gallon staan, kan ik weer voor een lange tijd vooruit en scheelt toch weer in de prijs. ;)
 13. Epsilon

  Epsilon Active Member

  Ik heb de Meg's Quick detailer gebruikt, de CG Clay luber en momenteel de DDJ Born slippy i.c.m. de witte Meg's klei. De Dodo juice bevalt me nog het beste. Al scheelt het sowieso als de lak in de schaduw staat.

Deel Deze Pagina